Sloopauto verkopen

Je sloopauto verkopen voor een eerlijke en goede prijs

Wil je je sloopauto of auto met schade verkopen? Is je auto total loss en wil je er vanaf? Bij Autosloperij Bart Junior krijg je een eerlijke prijs voor je auto. We halen de auto gratis bij je op. Ontvang de RDW-vrijwaring en het geld direct, op je locatie of bij onze autosloperij in Nijmegen.

Direct een goed bod​

Benieuwd wat je auto opbrengt? Vul je gegevens in en ontvang in 2 stappen een vrijblijvend en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast.

Daarom kies je voor Bart

Vakmanschap, service en ervaring. De 3 pijlers voor Autosloperij Bart Junior om je op een eerlijke en betrouwbare manier van dienst te zijn. Verkoop je defecte, schade of sloopauto en maak eenvoudig gebruik van de gratis ophaaldienst. 

15 jaar vakmanschap

Jarenlange ervaring in het opkopen, demonteren en verkopen van gebruikte auto’s en onderdelen. 

Persoonlijke service & goed advies

We geven deskundig advies voor al je sloopauto’s en auto-onderdelen. Kom gerust langs voor een koffie!

Al meer dan 900+ sloopauto's

Meer dan 900 sloopauto’s gingen je voor. Ervaring met ieder model, iedere soort. Wordt jouw auto de volgende?

Hoe verkoop ik mijn (sloop)auto?

Stap 1 - Vraag een prijs aan voor je sloop- of schade auto

Vul het kentekenformulier in om snel de prijs van jouw sloopauto te bepalen. Heb je vragen? Neem vooral contact op. We brengen ons bod zo snel mogelijk uit, zodat je weet waar je aan toe bent. Let op: dit bod is geheel vrijblijvend je zit nergens aan vast.

Stap 2 - Prijsakkoord & afspraak maken voor ophalen

Ga je akkoord met de prijs? Samen plannen we een afspraak in voor het ophalen van je sloopauto. Dit kan in overleg op een tijdstip naar keuze, zelfs ‘s avonds of in het weekend. Geen zorgen over het vervoer, we halen de auto gratis bij je op. 

Stap 3 - Auto ophalen. Ontvang direct je geld & vrijwaring

We staan op het afgesproken tijdstip bij jou voor de deur. Zorg ervoor dat alle papieren bij de auto aanwezig zijn, zodat de overdracht van de auto eenvoudig geregeld kan worden. Na inspectie en de betaling geeft de chauffeur de vrijwaring uit en heb jij je sloopauto binnen no-time verkocht.

Of zoek je een auto-onderdeel?

Scroll naar boven