F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Vragen over het verkopen van jouw (kapotte) auto

Dit hangt erg af van de staat van de auto en de onderdelen die nog op de auto zitten. Wij brengen een vrijblijvend minimum bod uit op basis van de door jou ingevulde gegevens. Hierna komen wij de auto inspecteren. Als de auto meer waard blijkt te zijn passen wij dit bedrag natuurlijk voor je aan!

Bij een ongeval of een botsing kan de auto een flinke schade oplopen. Bij een botsing wordt gekeken naar de dagwaarde van jouw auto. Als de reparatie meer kost dan de auto waard is wordt dit niet meer verzekerd. Als je erg gehecht bent aan de auto wil je deze natuurlijk laten repareren, maar soms kost een nieuwe auto minder dan de hele reparatie kost. Als je deze lastige keuze hebt kunnen maken is je auto ‘klaar’ voor de sloop.

Nee, dat regelen wij ook nog voor jou! Wij zorgen voor de volledige afhandeling, van de prijsafspraak tot aan het transport. Zelf je auto naar de sloop brengen kan erg gevaarlijk zijn. Wij komen de auto graag met onze gespecialiseerde chauffeurs bij je ophalen.

Door jouw schadeauto of sloopauto aan ons te verkopen hoef je zelf niets meer te regelen. Wij zorgen voor de betaling, de vrijwaring en het transport. Zo kun je zonder zorgen de auto aan ons verkopen. Ook draag je bij aan een beter milieu, doordat bruikbare onderdelen uit jouw schadeauto of sloopauto opnieuw gebruikt kunnen worden!

Wij kopen elke auto. Dit kan zijn: een afgekeurde auto, een schadeauto, sloopauto, bedrijfsbus of bedrijfsauto. Elke auto heeft voor ons waarde. Wij zorgen graag voor een beter milieu door de onderdelen uit jouw auto opnieuw te gebruiken of te recyclen!

Vragen over auto-onderdelen

Ja, wij hebben meer dan 900 auto's op ons terrein staan waar onderdelen vanaf gehaald kunnen worden. Wij werken op basis van self-service, wat betekent dat je zelf een onderdeel van de auto mag halen. Neem daarom je gereedschap mee!

Je kunt bij ons terecht voor alle auto-onderdelen die je kunt bedenken, zoals bijvoorbeeld accu’s, motorkappen, koplampen, knipperlichten, spiegels, stoelen, een stuur, zijruiten, achterruiten, ruitenwissers, ruitensproeiers, voorruiten en een uitlaat.  Kom gerust langs!

Nee, er wordt geen garantie gegeven op onderdelen, maar je mag het onderdeel wel testen voordat je het koopt.

Wij zijn gevestigd in een gebied met meerdere autosloperijen. De kans is groot dat je het onderdeel bij een van onze buren kunt vinden.

Ja, er staat een bak met gereedschap dat kan worden geleend. Helaas wordt deze voorraad wel elke dag minder, omdat niet alles netjes wordt teruggegeven. Wil je er dus zeker van zijn dat je een onderdeel los kunt maken, neem dan je eigen gereedschap mee.

Nee, als wij een onderdeel niet hebben, kunnen we je doorverwijzen naar een van de andere autosloperijen. We kennen deze bedrijven goed, dus we kunnen redelijk goed inschatten waar je het beste heen kunt gaan.

Momenteel accepteren we alleen cash betalingen. In de nabije toekomst zijn pinbetalingen ook mogelijk.

Vragen over Autosloperij Bart Junior

Autosloperij Bart Junior is actief in de regio Arnhem, Nijmegen, Den Bosch en omstreken. In deze regio's kun je gebruik maken van de gratis ophaaldienst. Weet je niet zeker of jouw sloopauto binnen deze regio staat? Neem contact op om het zeker te weten.

Ja, Autosloperij Bart Junior is aangesloten bij het RDW. Het is belangrijk om je auto te laten slopen bij demontagebedrijf dat wordt erkend door het RDW, omdat je via zo'n bedrijf een vrijwaringsbewijs ontvangt. 

Staat je vraag er niet tussen?

Staat je vraag er niet bij of wil je weten wat jouw afgekeurde, kapotte of sloopauto waard is? Bel of mail ons met je verzoek en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Scroll naar boven