Sloopauto ophalen

Snel van je auto af

Je sloopauto laten ophalen zonder gedoe? Bij Autosloperij Bart Junior ben je aan het juiste adres. Wij bieden een professionele en betrouwbare service voor het ophalen van sloopauto’s. In de regio Nijmegen en ver daaromheen. Ontdek hoe we jou kunnen helpen om snel en gemakkelijk van je sloopauto af te komen.

Auto klaar voor de sloop?

Is jouw auto aan vervanging toe? Of zelfs zoveel schade dat je er niet meer mee de weg op wilt? Bart Junior staat voor je klaar. Onze autosloperij is gevestigd in Nijmegen en bedient een brede regio, waaronder Arnhem, Den Bosch, Bemmel, Beuningen, en vele andere plaatsen. Het maakt niet uit waar je je bevindt, onze gratis ophaalservice zorgt ervoor dat je het huis niet meer uit hoeft.

Wanneer spreken we eigenlijk van een sloopauto? Een auto wordt beschouwd als een sloopauto als de reparatiekosten niet langer gerechtvaardigd zijn in verhouding tot de dagwaarde van de auto. Kort gezegd, als de auto economisch total loss is. Het behouden van een sloopauto kost je alleen maar geld aan verzekering en belasting. Dat is zonde, terwijl je er vaak nog een mooi bedrag voor krijgt. Laat je gegevens (en die van je auto) achter en ontvang je een eerlijke indicatie voor het bedrag wat je krijgt. 

Direct een bod op je sloopauto

Benieuwd wat je auto opbrengt? Vul je gegevens in en ontvang in 2 stappen een vrijblijvend en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast.

Waarom kiezen voor Bart Junior?

Jarenlange ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring weten we precies hoe we het ophalen van sloopauto’s soepel kunnen laten verlopen. Onze deskundigheid garandeert dat je kunt vertrouwen op een vlotte afhandeling.

Gratis ophaalservice

Of je nu in Nijmegen, Arnhem, Beuningen, of een andere plaats in de regio bent, onze gratis ophaalservice staat voor je klaar. Het maakt niet uit waar je bent, wij komen naar jou toe.

Eerlijke prijs

Bij Bart Junior begrijpen we dat je een eerlijke prijs wilt voor je sloopauto. Daarom bieden we een transparant proces en een prijs die recht doet aan de waarde van je auto. Je ontvangt het afgesproken bedrag direct bij de overdracht.

Hoeveel is je sloopauto nog waard?

De waarde van je auto baseren we op een aantal onderdelen. Van de dagprijs van schroot en ijzer tot het merk en bouwjaar van de auto. In wat voor staat is de auto? Zitten er nog onderdelen in die we kunnen (her)gebruiken? Het is een optelsom die we voor iedere auto opnieuw maken. 

 

Gratis ophaaldienst

Ben je tevreden met de indicatie voor je sloopauto? Dan kun je gebruik maken van onze gratis ophaaldienst. Bij een sloopauto is er een grote kans dat de auto niet meer de weg op kan. De ophaaldienst is de perfecte oplossing. Maak een afspraak voor een moment dat het jou uitkomt. Wij staan op het afgesproken tijdstip voor de deur. We inspecteren de auto en passen het bod indien nodig aan op basis van de nieuwe informatie.

 

Auto op een takelwagen wordt voorbereid voor demontage door autosloperij

We halen je auto op - ook bij jou in de buurt

Bart Junior is jouw partner voor vlotte en zorgeloze verwerking van je sloopauto. Heb je een sloopauto die je snel en gemakkelijk wilt laten ophalen? Bij Bart Junior staan we voor je klaar. Of je nu in Nijmegen, Arnhem, of ergens anders in de regio bent, wij zorgen voor een professionele en snelle afhandeling. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen om snel van je sloopauto af te komen.

Scroll naar boven