Autosloperij Gelderland

Gratis ophaalservice in Gelderland

Autosloperij Bart Junior, dé betrouwbare autosloop in Gelderland. Heb je een sloopauto die je wilt verkopen? Ongeacht waar je in Gelderland woont, onze gratis ophaalservice staat voor je klaar! Of je nu in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Ede, Zutphen, Doetinchem of een andere plaats in Gelderland bent, wij komen naar jou toe om je sloopauto op te halen.

Wij halen je sloopauto op in den Bosch

Bij Autosloperij Bart Junior begrijpen we dat het verkopen van een (sloop)auto een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we een professionele, persoonlijke en eerlijke service zonder gedoe. Of je nu een total loss auto, schadeauto, een oude auto zonder APK of niet rijdend voertuig hebt, wij nemen hem met alle liefde van je over. Bovendien garanderen we een eerlijke prijs voor je sloopauto.

 

Bel ons vandaag nog of vul het formulier in en en ontvang een vrijblijvend bod voor je sloopauto. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling, inclusief de vrijwaring van het RDW. Zo kun je snel en met een gerust hart afscheid nemen van je auto.

 

Direct een goed bod​

Benieuwd wat je auto opbrengt? Vul je gegevens in en ontvang in 2 stappen een vrijblijvend en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast.

Specialisten in autodemontage

Wij zijn dé specialist in autodemontage voor Gelderland. We komen graag bij je langs om de auto te beoordelen en voor een eerlijk bod mee te nemen. Jij hoeft het huis niet uit. Jouw tevredenheid staat voorop, of je nu in Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Ede, Tiel of elders in Gelderland woont.

Bij Autosloperij Bart Junior hebben we interesse in alle merken en modellen. Of het nou om een Volkswagen, Ford, Peugeuot, Renault of Toyota gaat, wij staan voor je klaar. We demonteren veel verschillende auto’s. Hierdoor hebben we een breed aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Op zoek naar een specifiek onderdeel? Laat het ons weten en we duiken vast in onze voorraad. Zo hoef je niet voor niets langs te komen. 

auto-onderdelen deuren

Plaats een zoekopdracht

Op zoek naar gebruikte auto-onderdelen? Vul in 2 stappen het formulier in, dan gaan wij alvast voor je op zoek!

Verkoop je sloopauto in Gelderland

We nemen je auto graag van je over. Wil je gebruik maken van de gratis ophaalservice in Gelderland? Onderstaande plaatsen zijn slechts een greep van de plaatsen waar we actief zijn.

  • Geffen
  • Nijmegen
  • Nistelrode
  • Oosterbeek
  • Ravenstein
  • Velp
  • Wageningen
  • Wijchen
  • Zevenaar
  • Oosterhout
Scroll naar boven