Defecte auto verkopen

Een eerlijke prijs voor je defecte auto

Heb je een auto met defecten en ben je benieuwd wat je er mee aan moet? Jouw kapotte auto is nog veel geld waard. Neem direct contact op door te bellen of vul het formulier in en je ontvangt een goed bod voor je defecte auto. Onze jarenlange ervaring en klantgerichte service zorgen ervoor dat je je auto snel, veilig en voor een eerlijke prijs verkoopt. 

BartJunior_Logo_Rgb

Direct een goed bod​

Benieuwd wat je defecte auto opbrengt? Vul je gegevens in en ontvang in 2 stappen een eerlijk bod. Je zit nergens aan vast.

Auto kapot? Binnen 24 uur opgehaald

Een defecte auto voor de deur kan leiden tot stress en ongemak. Staat jouw auto ook in de weg? Is je auto rijp voor de sloot en wil je er het liefst zo snel mogelijk vanaf?. Maak gebruik van onze snelle en gratis ophaaldienst. Binnen 24 uur kan jouw defecte auto al bij je opgehaald worden, zonder enige bijkomende kosten. 

Natuurlijk ben je ook vrij om langs te komen in Nijmegen. Dan beoordelen we de auto direct ter plekke. Echter, een auto met defecten kan een gevaar zijn op de weg. Voor jou en andere weggebruikers. Onze ophaaldienst komt graag bij je langs. Jij kan thuis blijven en je schade of sloopauto hoeft de weg niet meer op. 

Verkoop je defecte auto binnen 24 uur

Bij Autosloperij Bart Junior begrijpen we dat je zo snel mogelijk van je defecte auto af wilt zijn. Neem contact met ons op, deel de details van je auto en wij regelen de rest. Binnen 24 uur kunnen we de inspectie, prijsbepaling en overdracht regelen, zodat je zonder gedoe en binnen één dag je defecte auto kunt verkopen.

Hoeveel is mijn defecte auto waard?

De waarde van een defecte auto bepalen kan complex zijn, omdat deze sterk afhankelijk is van de aard en omvang van de defecten. We maken gebruik van een uitgebreide evaluatie om een eerlijke prijs voor je auto te bepalen. We nemen diverse factoren in overweging, zoals het merk, model, bouwjaar, en de specifieke defecten. We streven ernaar om je een eerlijk bod te bieden dat de werkelijke waarde van je auto weerspiegelt.

Het eerste bod dat je ontvangt is altijd een indicatie. Tijdens het ophalen en de overdracht van de auto komt er een extra inspectie van de auto, waarbij het uiteindelijke bod kan worden bijgesteld. Wie weet krijg jij nóg meer voor je auto dan je had verwacht.

Inzicht in de marktwaarde

Een defecte auto verkopen is niet enkel een kwestie van de hoogste prijs krijgen, maar ook van begrip hebben van de marktwaarde van je auto. Bij Autosloperij Bart Junior helpen we je om een realistisch beeld te krijgen van wat je auto waard is, zelfs met defecten. Dit zorgt ervoor dat je een geïnformeerde beslissing kunt nemen over de verkoop.

Laat je defecte auto vrijwaren

Gaat je auto naar de sloop? Een sloperij die is aangesloten bij het RDW zorgt voor een vrijwaring van je auto, een belangrijke stap. Een vrijwaring van je auto geeft officieel aan dat de auto niet langer op jouw naam staat. Hiermee worden alle verplichtingen die horen bij het bezitten van een auto, zoals verzekering en belasting, beëindigd. 

Snelle en efficiënte vrijwaring

We regelen de vrijwaring van je auto op het moment dat we je defecte auto ophalen. Onze chauffeur heeft de benodigde documenten bij zich, zodat de vrijwaring ter plekke  ter plekke kan worden overhandigd. Wat we van jou verwachten? Dat het kentekenbewijs en een geldig legitimatiebewijs klaarliggen. Het resultaat? Zodra de auto is opgehaald, heb jij geen verdere zorgen meer over de auto.

We staan klaar om je te helpen met de verkoop van je defecte auto. Met onze snelle en betrouwbare service verkoop je je auto zonder zorgen voor een eerlijke prijs. Neem vandaag nog contact met ons op.

Niet verkopen, maar repareren?

Wil je zelf een poging doen om je auto te repareren en ben je op zoek naar goedkope tweede- of derdehands onderdelen? We hebben een breed (en wisselend) aanbod goedkope auto-onderdelen liggen. 

We raden aan om te bellen voor langskomt. Dan controleren wij vast of we het onderdeel hebben liggen. Je kunt de onderdelen ter plekke monteren en testen, dan weet je direct of alles werkt.

Gestapelde auto-onderdelen opgeslagen in een autosloperij voor recycling bij Autodemontage Arnhem
Scroll naar boven