Over ons

Over Autosloperij Bart Junior

Familiebedrijf sinds 2008

De autosloperij bij uitstek om je loop-, sloop-, defecte, tweedehandse, schade of afgekeurde auto aan te verkopen. Altijd voor een eerlijke prijs en met een open communicatie, zonder teleurstellingen achteraf. Op basis van jarenlange ervaring op het gebied van inkoop en autodemontage is Autosloperij Bart Junior (voorheen bekend als AAA Bart Junior) is een echt Nijmeegs begrip geworden.

Gevestigd op de Rouwenboschweg in Nijmegen helpen we enorm veel mensen met de verkoop van hun auto. Daarnaast hebben wij een enorm assortiment aan auto-onderdelen klaarliggen voor een mooie prijs.

Van vader op zoon

Autosloperij Bart Junior. De 3e generatie die werkzaam is in de branche. Bart (vader van Bart Junior) liep van kinds af aan rond op de autosloperij. Opgegroeid tussen de loop-en sloopauto’s leerde hij alles over de autodemontagebranche. Toen hij 30 werd besloot bij om zijn eigen autohandelbedrijf te beginnen. Hoewel erg succesvol, miste hij het demonteren. De combinatie van handelen en slopen was een feit. Jaren later is de focus vooral op de sloperij komen te liggen en dat werk wordt met passie voortgezet door de volgende generatie.

Inmiddels heeft Bart Junior het  stokje overgenomen van zijn vader en is hij verantwoordelijk voor de autosloperij. Dankzij de kennis die hij opdoet tijdens zijn studie Bedrijfskunde runt hij de sloperij succesvol & met veel plezier en passie.

Met zijn oog voor een goede service en persoonlijke benadering doet hij de naam van zijn vader eer aan. Ben jij de volgende die gebruik komt maken van de services van Autosloperij Bart Junior?

15 jaar vakmanschap

Jarenlange ervaring in het opkopen, demonteren en verkopen van gebruikte auto’s en onderdelen. 

Persoonlijke service & goed advies

We geven deskundig advies voor al je sloopauto’s en auto-onderdelen. Kom gerust langs voor een koffie!

Al meer dan 900+ sloopauto's

Meer dan 900 sloopauto’s gingen je voor. Ervaring met ieder model, iedere soort. Wordt jouw auto de volgende?

Vragen? We helpen graag!

Heb je een vraag over het verkopen van jouw (kapotte) auto of  wil je weten hoe je gebruikte auto-onderdelen koopt, kijk dan bij de veelgestelde vragen en vindt je antwoord!

Scroll naar boven