Kapotte auto verkopen

Snel van je auto af

Snel van je kapotte auto af. Neem contact op met Bart Junior en je ontvangt een eerlijke prijs voor je defecte voertuig. Met een snelle, professionele service ben je voordat je het weet van je kapotte auto af. Total loss of simpelweg niet meer de moeite waard om hem APK te laten keuren? Wij hebben een goede bestemming voor iedere auto. Ons proces is simpel, snel en transparant, zodat je zonder zorgen je kapotte auto kunt verkopen.

BartJunior_Logo_Rgb

Direct een goed bod​

Benieuwd wat je kapotte auto opbrengt? Vul je gegevens in en ontvang in 2 stappen een eerlijk bod. Je zit nergens aan vast.

Auto zonder APK verkopen

Met je auto de weg op? Dan moet deze APK-gekeurd zijn. Een auto zonder APK kan een gevaar op de weg zijn en het is wettelijk vereist om je auto te laten keuren. Als je auto niet door de APK-keuring komt en je wilt er vanaf, dan kun je bij ons terecht. Wij kopen auto’s zonder APK en zorgen voor een eerlijke afhandeling.

Verkoop je defecte auto binnen 24 uur

Bij Autosloperij Bart Junior begrijpen we dat je zo snel mogelijk van je defecte auto af wilt zijn. Neem contact met ons op, deel de details van je auto en wij regelen de rest. Binnen 24 uur kunnen we de inspectie, prijsbepaling en overdracht regelen, zodat je zonder gedoe en binnen één dag je defecte auto kunt verkopen.

Beschadigde auto vooraanzicht klaar voor Autodemontage Arnhem.
kapotte auto ophalen

Krijg een eerlijke prijs voor je kapotte auto

Een transparant en eerlijk proces om de waarde van je kapotte auto te bepalen. De prijs wordt bepaald op basis van verschillende factoren, zoals het merk, het model, het bouwjaar, de kilometerstand en de algehele conditie van de auto. Wij willen ervoor zorgen dat je een eerlijke en marktconforme prijs ontvangt, zodat je tevreden kunt zijn met de verkoop van je kapotte auto.

Hoe werkt het?

  • Neem contact op: Laat via het online formulier je gegevens achter of neem direct contact op door ons te bellen ons direct.
  • Prijsindicatie:We geven je een prijsindicatie op basis van de door jou verstrekte informatie.
  • Inspectie & Overdracht:Tevreden met de prijsindicatie? Dan maken we een afspraak en komen we langs voor een inspectie en regelen we de overdracht. Je ontvangt direct de betaling en het RDW-vrijwaringsbewijs.
  • Snelle afhandeling: Onze efficiënte service zorgt voor een snelle afhandeling. Je kunt binnen 24 uur van je sloopauto af zijn.
Van Arnhem tot Den Bosch en alles daar tussen. Bij Autosloperij Bart Junior kun je terecht voor het verkopen van je sloopauto, auto met gebreken of het kopen van gebruikte auto-onderdelen.
Scroll naar boven