Mercedes sloperij

Mercedes sloperij in de buurt

Op zoek naar een Mercedes sloperij? Dan ben je bij Autosloperij Bart Junior aan het juiste adres. Gespecialiseerd in het vakkundig demonteren van sloop-, schade-, defecte en oude auto’s, met veel ervaring in Mercedes-Benz modellen. We geven je persoonlijk advies en een eerlijke prijs voor je oude auto. Maak gebruik van onze gratis ophaaldienst en ontvang direct het geld in cash en de vrijwaring als je je oude Mercedes laat slopen. 

ophaaldienst

Autosloperij Mercedes

Als dé autosloperij voor Mercedes in de regio, bieden we een uitgebreide service voor alle Mercedes-Benz modellen. Of het nu gaat om een oude A-Klasse, B-Klasse, SLA of CL Klasse die rijp is voor de sloop, wij zijn er om je van je oude auto af te helpen. Met onze jarenlange ervaring hebben we alles kennis van oude Mercedes auto’s in huis. Bart Junior is de autosloperij voor oude Mercedes modellen. We zorgen voor een zorgvuldige demontage, de auto wordt zorgvuldig uit elkaar gehaald zodat bruikbare onderdelen behouden blijven.

Erkende Mercedes sloperij

Bekend om onze betrouwbaarheid en professionaliteit. Bart Junior is aangesloten bij het RDW, zodat we de vrijwaring direct kunnen regelen en je geen zorgen hebt om de verdere afhandeling of sloop van je defecte A-klasse. Vertrouw je oude Mercedes met een gerust hart aan ons toe, wetende dat alles volgens de voorschriften wordt afgehandeld.

Laat je oude Mercedes demonteren

Heb je een oude Mercedes die niet meer rijdt of te veel reparaties vergt? Overweeg om je auto te laten demonteren. Wij begrijpen dat afscheid nemen van je auto emotioneel kan zijn, daarom bieden we niet alleen een eerlijke prijs, maar ook persoonlijk advies. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en zorg je ervoor dat een groot deel van je auto opnieuw gebruikt kan worden.

Op zoek naar Mercedes onderdelen?

Bij Autosloperij Bart Junior kun je niet alleen terecht voor het demonteren van je Mercedes, maar ook voor hoogwaardige tweedehands Mercedes onderdelen. Op zoek naar auto-onderdelen in Arnhem, Nijmegen of omgeving? Kom langs op de Rouwenboschweg in Nijmegen. Ons uitgebreide assortiment gebruikte Mercedes onderdelen biedt een goedkoop alternatief voor nieuwe onderdelen.

Of je nu op zoek bent naar motoronderdelen, carrosserieonderdelen, verlichting of interieur, wij hebben een breed scala aan tweedehands Mercedes onderdelen beschikbaar. Wil je niet voor niets langskomen? Laat ons weten waar je naar op zoek bent, dan kijken wij vast of we het onderdeel hebben liggen.

Welk onderdeel zoek je?

Op zoek naar gebruikte Mercedes onderdelen? Vul in 2 stappen het formulier in, dan gaan wij alvast voor je op zoek!

Scroll naar boven