Autodemontage Nijmegen

Professionele autodemontage in de buurt

Autosloperij Bart Junior, dé betrouwbare keuze voor autodemontage in Nijmegen en omgeving. Ben je op zoek naar een professionele en efficiënte oplossing voor het demonteren van je auto? Zoek niet verder! Met onze jarenlange ervaring en expertise staan we klaar om jouw auto op een milieuvriendelijke manier te ontmantelen. Zo kies je voor een duurzame oplossing voor je defecte, schade- of sloopauto én verdien je ook nog eens een mooi bedrag aan je oude auto. Neem vandaag nog contact op en ontdek de voordelen van autodemontage door autosloperij Bart Junior.

Laat je sloopauto demonteren

Ben je ook zo gehecht geraakt aan je oude auto? We begrijpen dat het demonteren van je auto een belangrijke beslissing is. Met de keuze voor autodemontage geef je je oude auto een goede bestemming. We zorgen ervoor dat zoveel mogelijk auto-onderdelen een nieuw leven krijgen. Of je nu een oude auto hebt, een total loss voertuig, of simpelweg ruimte wilt maken in je garage, wij bieden de oplossing die je zoekt. 

 

Waarom kiezen voor autodemontage door Bart Junior?

Vrijwaring RDW

Wij melden het kenteken en de auto af in het kentekenregister. Je ontvangt direct de vrijwaring van het RDW, zodat je met een gerust hart afscheid kunt nemen van je oude auto. 

Gratis ophaalservice

Geen gedoe met transport, we halen de auto gratis bij je op. Zonder extra verborgen kosten, wij komen graag bij je langs. Van Arnhem en Nijmegen tot Doetinchem of Den Bosch, waar je ook bent.

Eerlijke prijs

We begrijpen dat elke auto uniek is. Daarom bieden we een eerlijke prijs op basis van merk, model, bouwjaar en conditie. Na een eerste online prijsindicatie komen we bij je langs om de auto te beoordelen en het bod zo nodig bij te stellen.

Vraag een vrijblijvend bod aan voor je sloopauto

Benieuwd naar wat jouw auto waard is voor demontage? Vul het formulier in om een vrijblijvend bod te ontvangen. De informatie wordt zorgvuldig beoordeeld en we bieden je een eerlijke prijs. Ga je akkoord? Dan plannen we een afspraak in voor de demontage van je auto. 

Is je auto nog niet toe aan demontage, maar ben je op zoek naar gebruikte auto-onderdelen? Ook dan ben je bij autosloperij Bart Junior in Nijmegen aan het goede adres. Laat ons weten naar welk onderdeel je op zoek bent en wij gaan direct voor je op zoek.

auto onderdelen

Direct een goed bod​

Benieuwd wat je auto opbrengt? Vul je gegevens in en ontvang in 2 stappen een vrijblijvend en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast.

Scroll naar boven