Logo Bart Autodemontage

Autosloperij Bart Junior: Uw Expert in Auto Demontage Arnhem

Met meer dan 15 jaar ervaring met Autodemontage Nijmegen staat Autosloperij Bart Junior bekend als dé specialist in het ophalen en verwerken van sloopauto’s in Arnhem, Nijmegen en omstreken. Onze expertise in het bieden van uitmuntende service en eerlijke prijzen onderscheidt ons van de concurrentie. Wij begrijpen dat elke auto waarde heeft, ongeacht de staat, en zetten ons in om die waarde op de meest transparante en voordelige manier aan u terug te geven.

Onze Geschiedenis en Expertise

Service voor Autodemontage Arnhem

Veiligheid en Milieuvriendelijk

#Snelle en behulpzame service. Gratis komen ze de auto ophalen en zorgen voor een vrijwaring. Echt top

Direct een goed bod​

Benieuwd wat je auto opbrengt? Vul je gegevens in en ontvang in 2 stappen een vrijblijvend en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast.

Onze Geschiedenis en Expertise Autodemontage Arnhem

Opgericht in 2011 heeft Autosloperij Bart Junior zich ontwikkeld van een klein familiebedrijf tot een toonaangevende autoriteit in Autodemontage Nijmegen en sloopauto’s verkopen. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met een passie voor auto’s en duurzaamheid. Elke medewerker brengt een schat aan kennis en ervaring mee, wat bijdraagt aan onze reputatie als betrouwbare partner in auto recycling. Meer over ons en het fantastische team van Autosloperij Bart Junior en de mensen die onze services mogelijk maken, vindt u op de over ons pagina

Hoe we werken: van ophalen tot Autodemontage Arnhem

Veiligheid en Milieuvriendelijkheid bij Autodemontage Arnhem

Auto Verkoop Proces

Auto Verkoop Proces

 1. Prijsaanvraag bij Autosloop:

  Begin met het invullen van ons kentekenformulier om snel een prijs voor uw sloop- of schadeauto te ontvangen. Ons bod, altijd vrijblijvend, geeft u duidelijkheid zonder verplichtingen.

 2. Prijsakkoord en Ophaalafspraak:

  Na uw akkoord op onze prijs, plannen we gezamenlijk het ophalen van uw voertuig, op een moment dat u het beste uitkomt, zelfs buiten kantooruren.

 3. Auto Ophalen Arnhem demontagebedrijf:

  Op de afgesproken tijd haalt ons team uw auto op, regelt ter plekke alle papierwerk, en u ontvangt direct uw geld en de RDW-vrijwaring.

Monteur in werkuniform houdt een autoband vast bij Autodemontage Nijmegen

1. Vloeistoffen en chemicaliën veilig verwijderen

Voordat een auto wordt gedemonteerd, worden alle vloeistoffen zoals olie, koelvloeistof, en brandstof zorgvuldig en veilig verwijderd. Dit voorkomt vervuiling van de bodem en waterwegen. Deze vloeistoffen worden vervolgens gefilterd, gereinigd, en waar mogelijk gerecycled voor hergebruik.

2. Demontage van bruikbare onderdelen bij Autodemontage Arnhem

Bruikbare onderdelen zoals motoren, transmissies, startmotoren, en dynamo’s worden gedemonteerd, geïnspecteerd, en gereviseerd indien nodig. Deze onderdelen worden vervolgens verkocht als gereviseerde of gebruikte onderdelen, waardoor de behoefte aan nieuwe productie wordt verminderd en de levensduur van bestaande materialen wordt verlengd.

3. Auto recycling van metalen

Auto’s bevatten aanzienlijke hoeveelheden metalen zoals staal en aluminium. Deze metalen worden gescheiden en gesmolten om opnieuw te worden gebruikt in de productie van nieuwe voertuigen of andere producten. Het recyclen van metaal bespaart aanzienlijke hoeveelheden energie in vergelijking met de productie van nieuw metaal uit erts.

4. Verwerking van niet-metalen materialen

Materialen zoals banden, glas, en kunststoffen worden ook gerecycled. Banden kunnen worden verwerkt tot rubbermulch voor speelplaatsen of gebruikt in de bouw van nieuwe wegen. Glas wordt gescheiden en gerecycled voor gebruik in nieuwe voertuigen of andere glasproducten. Kunststoffen worden gescheiden op type en kunnen worden omgezet in nieuwe kunststofproducten, waardoor de behoefte aan nieuwe ruwe olie voor de productie van kunststoffen wordt verminderd.

Auto Verkoop Service

Wat we voor je doen bij sloopauto verkopen

Elk onderdeel dat we verkopen, wordt grondig geïnspecteerd om te garanderen dat het voldoet aan onze hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen. Hoewel we geen garanties kunnen bieden op gebruikte onderdelen, verzekeren onze servicebeloften u van een vrijblijvend bod op uw voertuig, een gratis ophaalservice, en directe betaling inclusief RDW-vrijwaring bij verkoop.

 1. 1. Een Vrijblijvend Bod:

  Maakt niet uit waar je in Arnhem bent – of dat nu Spijkerkwartier, Klarendal, of ergens anders is – je krijgt van ons een eerlijk bod op je auto. Je hoeft niks te beslissen tot je helemaal tevreden bent met ons aanbod.

 2. 2. Gratis Ophaalservice:

  Woon je in Presikhaaf, Malburgen, of een andere wijk? Geen probleem. Wij halen je auto gratis op. Dit bespaart je een hoop gedoe en kosten, want je hoeft niet zelf te regelen hoe je auto bij ons komt.

 3. 3. Direct Betalen:

  Wanneer we je auto ophalen, betalen we je meteen. We zorgen ook direct voor alle papierwerk zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Direct een goed bod​

Benieuwd wat je auto opbrengt? Vul je gegevens in en ontvang in 2 stappen een vrijblijvend en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast.

Onze Missie en Waarden bij Autodemontage Arnhem

Bij Autosloperij Bart Junior is onze primaire missie het bieden van waarde en service aan onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld. Wij geloven dat elk voertuig, hoe oud of beschadigd ook, potentieel heeft voor hergebruik en recycling. Deze overtuiging drijft ons om voortdurend te innoveren in onze processen en diensten. Ons doel is niet alleen om aan uw behoeften te voldoen maar ook om een positieve impact op het milieu te hebben, waarmee we de auto recycling industrie vooruit helpen.

Hoe werkt sloopauto verkopen

Hoe werkt sloopauto verkopen

 1. 1. Prijsaanvraag:

  Vul ons formulier in voor een prijsvoorstel.

 2. 2. Prijsakkoord en Ophaalafspraak:

  Akkoord? We plannen samen een ophaalmoment.

 3. 3. Auto Ophalen:

  Wij halen de auto op, regelen papierwerk en betalen u.

 4. 4. Veilige Verwijdering:

  Vloeistoffen worden veilig verwijderd.

 5. 5. Demontage Bruikbare Onderdelen:

  Bruikbare onderdelen worden gedemonteerd.

 6. 6. Recycling van Materialen:

  Metaal en niet-metaal worden gerecycled.

Contactgegevens

Bart

Bart Junior, de dynamische derde generatie aan het roer van Autosloperij Bart Junior, combineert diepgewortelde familietradities met moderne bedrijfskunde. Opgegroeid in de autosloperij onder de vleugels van zijn vader, heeft hij een rijke praktijkervaring opgedaan, die hij verrijkte met een studie Bedrijfskunde. Deze mix maakt hem een vernieuwer in de branche, gedreven door passie voor het vak en een streven naar uitmuntende service. Bart Junior's leiderschap belichaamt de essentie van zijn familie's ethos, terwijl hij de sloperij met succes en plezier naar de toekomst leidt.
Contactgegevens

Autosloperij Bart Junior

Neem contact op:

Telefoon:
024 379 09 92
Voor informatie over auto-onderdelen

06 52 37 49 99
Voor verkoop (sloop)auto's

06 51 47 56 18
Voor verkoop (sloop)auto's buiten openingstijden

Email:
info@autosloperijbartjunior.nl

Adres:
Rouwenboschweg 5A
6545 AE Nijmegen

Route via Google Maps:
Bekijk route

Openingstijden:

Ma - vrij: 09.00 - 17.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 15.00 uur

Zondag: gesloten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven