Auto naar de sloop

autosloperij auto's luchtfoto

Direct een goed bod​

Auto naar de sloop? Vul je gegevens in en ontvang in 2 stappen een vrijblijvend en eerlijk bod. Je zit nergens aan vast.

Waar rekening mee houden wanneer je auto naar de sloop moet?

Voorbereiding voor het inleveren van je auto bij de sloop.

Moet je auto naar de sloop? Bij Autosloperij Bart Junior zijn we gespecialiseerd in de duurzame verwerking van sloopauto’s. Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij een betrouwbare en milieuvriendelijke service. We zorgen ervoor dat alle auto-onderdelen op een verantwoorde manier worden gerecycled, en bieden  een eerlijke prijs voor jouw oude voertuig. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en ons team streeft ernaar om het proces van inlevering zo eenvoudig en snel mogelijk te laten verlopen. Neem contact op met ons voor professionele en vriendelijke service.

 

Auto naar de sloop?

Neem contact op met Autosloperij Bart Junior
 1. Kentekenbewijs:
  Dit bewijst dat jij de eigenaar van de auto bent. Het kentekenbewijs bestaat uit meerdere delen:

  • Voertuigbewijs
  • Tenaamstellingsbewijs
  • Overschrijvingsbewijs
 1. Geldig identiteitsbewijs:
  Dit kan een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart zijn. Het identiteitsbewijs moet geldig en niet verlopen zijn.

  • Paspoort
  • Rijbewijs
  • identiteitsbewijs
 1. Vrijwaringsbewijs:
  Dit document ontvang je van Autosloperij Bart Junior zodra je de auto officieel hebt overgedragen. Het vrijwaringsbewijs is cruciaal omdat het je vrijwaart van verdere verplichtingen zoals belasting en verzekering voor de auto.

Een autosloperij is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het demonteren van oude of beschadigde auto's. Onderdelen die nog bruikbaar zijn worden verkocht, terwijl de rest van de auto milieuvriendelijk wordt gerecycled.

Voor het laten slopen van je auto heb je meestal de kentekenpapieren (deel 1A en 1B) en een geldig identiteitsbewijs nodig. Zorg ervoor dat alle papieren in orde zijn voordat je de auto naar de sloperij brengt.

Ja, in veel gevallen kun je nog geld krijgen voor je sloopauto. De waarde hangt af van de staat van de auto en de bruikbaarheid van de onderdelen. Neem contact op met de sloperij voor een exacte taxatie.

Autosloperij Bart Junior

Wij halen auto’s op in de hele regio Gelderland. Onze betrouwbare en snelle service zorgt ervoor dat uw auto op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Telefoon: 0123-456789

Email: info@autosloperijbartjunior.nl

Kosten en vergoeding voor jouw auto naar de sloop

De kosten voor het naar de sloop brengen van een auto kunnen variëren, maar bij Autosloperij Bart Junior kun je vaak een vergoeding krijgen voor je auto. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de staat van de auto, de leeftijd en de waarde van de onderdelen. Autosloperij Bart Junior biedt een gratis ophaalservice, wat betekent dat er geen extra kosten zijn voor het transport van de auto naar de sloperij. Ze bieden eerlijke en marktconforme prijzen voor sloopauto’s, gebaseerd op de actuele waarde van metalen en bruikbare onderdelen.

 

Factoren die de vergoeding beïnvloeden bij jouw auto naar de sloop:

 • Conditie van de auto: Een auto in betere staat of met waardevolle onderdelen levert meer op.
 • Leeftijd van de auto: Nieuwere auto’s hebben vaak meer waardevolle onderdelen.
 • Vraag naar onderdelen: Populaire modellen of zeldzame onderdelen kunnen de vergoeding verhogen.
 • Schrootwaarde: De marktprijs van metalen zoals staal, aluminium en koper.

Autosloperij Bart Junior

Wij halen auto’s op in de hele regio Gelderland. Onze betrouwbare en snelle service zorgt ervoor dat uw auto op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Telefoon: 0123-456789

Email: info@autosloperijbartjunior.nl

Het proces van jouw auto naar de sloop

Bij Autosloperij Bart Junior maken we het proces van het naar de sloop brengen van je auto gemakkelijk en transparant. Hier is een stap-voor-stap uitleg van het proces:

 1. Contact opnemen:

  Neem contact met ons op via onze website of telefonisch. Geef ons de benodigde informatie over je auto, zoals merk, model, bouwjaar en de staat van de auto.

 2. Gratis ophaalservice:

  Wij bieden een gratis ophaalservice. Een medewerker komt naar de door jou opgegeven locatie om de auto op te halen.

 3. Inspectie van de auto:

  Bij aankomst inspecteert onze medewerker de auto om de staat te beoordelen en de waarde te bepalen.

 4. Bod ontvangen:

  Op basis van de inspectie ontvang je een bod voor je auto. Dit bod is gebaseerd op de waarde van de onderdelen en het schroot.

 5. Overdracht van de auto:

  Als je akkoord gaat met het bod, draag je de auto over aan ons. Je overhandigt het kentekenbewijs en je identiteitsbewijs.

 6. Ontvangst vrijwaringsbewijs:

  Na de overdracht ontvang je direct een vrijwaringsbewijs. Dit document bewijst dat je niet langer de eigenaar bent van de auto en vrijwaart je van verdere verplichtingen.

 7. Uitbetaling:

  Je ontvangt direct de afgesproken vergoeding voor je auto, contant of via bankoverschrijving, afhankelijk van je voorkeur.

Familiebedrijf sinds 2008

 

De autosloperij bij uitstek om je loop-, sloop-, defecte, tweedehandse, schade of afgekeurde auto aan te verkopen. Altijd voor een eerlijke prijs en met een open communicatie, zonder teleurstellingen achteraf. Op basis van jarenlange ervaring op het gebied van inkoop en autodemontage is Autosloperij Bart Junior (voorheen bekend als AAA Bart Junior) is een echt Nijmeegs begrip geworden.

Gevestigd op de Rouwenboschweg in Nijmegen helpen we enorm veel mensen met de verkoop van hun auto. Daarnaast hebben wij een enorm assortiment aan auto-onderdelen klaarliggen voor een mooie prijs.

Picture of Bart Junior

Bart Junior

Inmiddels heeft Bart Junior het stokje overgenomen van zijn vader en is hij verantwoordelijk voor de autosloperij. Dankzij de kennis die hij opdoet tijdens zijn studie Bedrijfskunde runt hij de sloperij succesvol & met veel plezier en passie.

Met zijn oog voor een goede service en persoonlijke benadering doet hij de naam van zijn vader eer aan. Ben jij de volgende die gebruik komt maken van de services van Autosloperij Bart Junior?

Scroll naar boven